fbpx
  • CRAEGA
  • CRAEGA
  • ES-ECO-022-GA

Éxito do CRAEGA en Biocultura Barcelona 2019

O sector eco galego regresa satisfeito da 26ª edición de Biocultura Barcelona. As trece empresas que acudiron á feira baixo o paraugas do CRAEGA coinciden en sinalar o éxito de ventas dunha convocatoria que medra ano tras ano. Celebrada entre o 9 e o 12 de maio, pechou cunha cifra superior aos 74.000 visitantes, segundo o balance da organización.

Dirixido a consumidor e profesionais, a que acolle o Palau Sant Jordi constitúe un escaparate excepcional para introducir o produto ecolóxico galego na franxa mediterránea. No stand agrupado do Consello -66 m²- compartiron espazo Toca (Mieles Anta), Sovoral, Paporroibo, Biowak, Casa Castelao, Galician Brew, Terra de Baronceli, Pecado de Outono, Orballo, Producto de Aldea, Cervexa Celebridade Galega, Green Mixology e Galuriña. O CRAEGA participou na feira por terceiro ano consecutivo e, a tenor da boa impresión dos operadores, de seguro que non será a última.

ÉXITO DE TUTTO FOOD. Tamén a principios de maio, entre os días seis e nove, o eco galego viaxou ata Milán para sumarse a Tutto Food 2019. Cunha participación récord de 82.551 operadores, a última edición vén confirmar que xa é unha plataforma clave para a industria alimentaria de Italia.

Cun espazo propio no posto que habilitou a Consellería do Mar, o CRAEGA contou alí cun representante que viaxou cos produtos de oito operadores inscritos: HQSeawed, Jamones González, Casa Castelao, El Molino de Isabel, Gudi Eco Foods (Eco Bracan), Palacio de Oriente, Mieles Anta e Porto-Muíños.

GALERÍA DE BIOCULTURA BARCELONA 2019

[rl_gallery id=”1982″]

Esta páxina usa cookies para funcionar. Máis información.